#1851 Balík na dobírku

Ostatní

Dobrý den, potřebuji poslat balík na dobírku. Rozměry 50x30x28, váha 36 kg. Předpokládám vyzvednutí zásilky u mě doma. Štítek doveze kurýr? Balík doručí přímo na adresu ? Jak se potom vyplácí peníze adresátovi dobírkové částky. Kolik to prosím bude stát. Mě vyšlo 241,- Kč s DPH. Děkuji.

J. Morkus 07.09.2023 09:15

Odpověď

Dobrý den,

zaslání zásilky na dobírku je samozřejmě možné, tento požadavek je potřeba zadat v kalkulátoru na našich stránkách. Poté se Vám zobrazí pouze ti přepravci, kteří tuto službu poskytují. Při vytváření objednávky je potřeba vyplnit v doplňkových službách konkrétní požadovanou částku a číslo účtu odesílatele. Dobírková částka je zaslána na účet odesílatele do 10 pracovních dnů od doručení. Nicméně objednávka přepravy jako taková musí být uhrazená předem, poté objednávku zpracujeme a zašleme Vám bližší informace k vyzvednutí zásilky.
Cena přepravy se odvíjí od parametrů zásilky, můžeme Vám doporučit navštívit kalkulátor na našich stránkách. Ohledně přepravního štítku je u každého přepravce rozepsáno, zda jej doveze kurýr nebo Vám jej zašleme na e-mail. 

S pozdravem a přáním pěkného dne,
tým ShipEx.cz

ShipEx.cz 02.10.2023 16:34
Zpět na výpis dotazů Odpovědět

S námi pošlete balík kamkoliv na světě

Nenechte si utéct žádnou akci

E-mailová adresaZadejte platný email
Zavolejte nám
Jsme tu pro vás ve všední dny od 8:00 - 17:00 na telefonním čísle (+420) 730 779 555
Sledujte nás fb
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro