#2325 Dotaz

Ostatní

dobrý den,
potřebuji odeslat zásilku,už mi jde i trochu o čas který na to mám. Moc nevím,jak vše vyplnit k dopravě.
Jedná se o doručení do Direct Parcel Distribution CZ s.r.o , Balíková hala Tchibo, AOS ll, Modletice 130 ,251 O1 Říčany, Česká Republika .
Nedávno jsem z jiné osdesilací adresy chtěla odeslat balík na tuto adresu,ale večer mi volali,že mi vezou balík příští den. Tudíž stejný balík odešel aby se druhý den opět navrátil. Něco dělám blbě.Teď abych znova neudělala botu. Mužete mi pomoc? Bude to z Prahy 4,ulice Ke Krčské strání 610/6,Praha 4 140 00.
Balík je 48x 31x 31 váha cca 6kg. Mám na balík napsat doručovací adresu? U tiskopisu k vrácení zboží jsou čárové kódy zřejmě pro vnitřní použití Tchibo.

H. Homolková 21.12.2023 16:03

Odpověď

Dobrý den,

aby přeprava zásilky mohla proběhnout, je prvotně potřeba zadat objednávku přepravy na našich stránkách, kde zadáte rozměry a hmotnost zásilky a odkud a kam se zásilka posílá. Poté si vyberete z nabídky různých přepravců a v dalším kroku vyplníte konkrétní adresu vyzvednutí a doručení. Objednávku odešlete a zaplatíte, načež my objednávku zpracujeme a zašleme Vám veškeré potřebné informace k vyzvednutí. Zda je potřeba tisk přepravního štítku nebo zda jej doveze kurýr, víte už předem, tato informace je u každého přepravce rozepsaná. Balík nijak popisovat nemusíte, vše je uvedené na štítku. 

S pozdravem a přáním pěkného dne,
tým ShipEx.cz

ShipEx.cz 02.01.2024 16:26
Zpět na výpis dotazů Odpovědět

S námi pošlete balík kamkoliv na světě

Nenechte si utéct žádnou akci

E-mailová adresaZadejte platný email
Zavolejte nám
Jsme tu pro vás ve všední dny od 8:00 - 17:00 na telefonním čísle (+420) 730 779 555
Sledujte nás fb
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro