#2495 Nastavení v účtu

Ostatní

dobrý den,

prosím vás proč se mi v nastavení, pokaždé když objednám dopravu, přenastaví jméno a firma? Objednávám dopravu směrem k nám, platíme si ji my Robotrio samy. Účet je na nás, faktury taky.
Z 99% objednávám přepravu z firmy Molins k nám do Robotria. Proč pokaždé, když objednávku odbouchnu, mi skočí do nastavení v účtu jméno pána z Molins - Jaroslav Kympergr ?? A fakturační údaje plzeňské?? Přece to nebudu pokaždé opravovat, nebo co dělám prosím špatně?
Děkuji Bučanová, Robotrio

L. Bučanová 06.02.2024 09:51

Odpověď

Dobrý den, 

pokud máte na našich stránkách vytvořenou registraci, je založená na e-mailovou adresu. Pokud jste si účet založili na firmu, vyplnili jste také fakturační adresu, ta je při každém přihlášení nezměněná. Pokud požadujete fakturační adresu pro každou přepravu odlišnou, tak ji při každé objednávce upravíte dle požadavku. Pokud se jen změnila fakturační adresa Vaší firmy, je možné v nastavení tento údaj opravit a uložit. Poté bude při každém přihlášení již fakturační adresa ta, kterou jste si uložili. Nicméně registrace na ShipEx.cz je k dispozici pro firmy, ale také pro fyzické osoby.

S pozdravem a přáním pěkného dne, 
tým ShipEx.cz 

ShipEx.cz 21.02.2024 14:23
Zpět na výpis dotazů Odpovědět

S námi pošlete balík kamkoliv na světě

Nenechte si utéct žádnou akci

E-mailová adresaZadejte platný email
Zavolejte nám
Jsme tu pro vás ve všední dny od 8:00 - 17:00 na telefonním čísle (+420) 730 779 555
Sledujte nás fb
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro