#3690 Objednaná přeprava

Ostatní

Dobrý den,

dnes jsem objednával přepravu s vyzvednutím na adrese Předlická 453/26, 40001, Ústí nad Labem. Přepravce mi to zvolilo DPD, vyplnil jsem i odesílatele, konkrétně Autodíly AUTORYKL, ale email byl pouze k vyplnění u odesílatele, vyplnil jsem tedy jejich email eshop@autorykl.cz, mě ale bohužel žádné potvrzení nepřišlo. Pouze informace, že by měl kurýr vyzvednout balík na adrese zítra během dne. Telefonní číslo jsem své samozřejmě uvedl, takže by mi kurýr měl volat, je to tak? Bylo by i tak možné zaslat mi potvrzení o zásilce ještě na email patrik.kubik@icloud.com?

Mockrát děkuji a přeji hezký zbytek dne

S pozdravem
Kubík

P. Kubík 23.01.2025 08:23

Odpověď

Dobrý den,

při vytváření objednávky přepravy je možné vyplnit pouze jeden kontaktní e-mail, ten jste vyplnil na daný e-shop, jim tedy přišly veškeré informace k vyzvednutí a stejně tak i kontakt ze strany kurýra proběhne na čísle uvedeném u odesílatele. Na Vaši e-mailovou adresu jsme Vám zaslali fakturu, abyste měl k dispozici číslo objednané přepravy a mohl se na nás kdykoli obrátit. Vyzvednutí zásilky je nastaveno na dnešní den, tedy 24.1.2025. Věříme, že vše proběhne v pořádku.

S pozdravem a přáním pěkného dne,
tým ShipEx.cz 

ShipEx.cz 24.01.2025 09:54
Zpět na výpis dotazů Odpovědět

S námi pošlete balík kamkoliv na světě

Nenechte si utéct žádnou akci

E-mailová adresaZadejte platný email
Zavolejte nám
Jsme tu pro vás ve všední dny od 8:00 - 17:00 na telefonním čísle (+420) 730 779 555
Sledujte nás fb
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro