#4006 Zásilka z K.Varů do Vansdorfu
Dobrý den. Potřeboval bych zaslat balíček o rozměrech cca 40 x 50 cm .....váha cca 2 kg z K. Varů do Vansdorfu, přičemž já jsem " odesílatel " a ten " příjemce " je pán z Vansdorfu. Jak má tedy postupovat ten příjemce zásilky ve Vansdorfu - když on se zavazuje zaplatit předem vaše poštovné ( zásilkovné ) . Jak budu vědět, kam v Karlových Varech mám já zanést tu moji zásilku ? Existuje ve Varech nějaká kamenná pobočka, kde bych mohl na základě nějakého kodu nebo hesla předem ..... tu zásilku předat ? Pokud mi sdělíte bližší info ..... hned je předám adresátovi a zároveň i plátci zásilkovného v jedné osobě. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
poskytujeme různé metody doručení, pro zasílání po Česku i do zahraničí je možné využít větší škálu přepravců. Každá zásilka musí být zabalená do kartonu, pouze expresní dopisy lze poslat v obálce. Obsahem dopisu však musí být pouze dokumenty. Při objednávání přepravy zadáváte konkrétní adresy vyzvednutí a doručení, kurýr tedy dorazí přímo k Vám na adresu, kterou uvedete jako adresu pro vyzvednutí. Přepravu uhradíte a my poté objednávku zpracujeme a objednáme kurýra, veškeré informace Vám zasíláme do e-mailu.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
tým ShipEx.cz
- © ShipEx Logistic