#4052 způsob odeslání

Ostatní

Dobrý den, chtěla jsem přes Vaši stránku odeslat balík, nicméně jsem nucena balíček nechat vyzvednout kurýrem i přesto, že je tam možnost odnést balíček na podací místo. Nicméně když toto zadám tak mi následně u dopravy nevyjedou žádné možnosti a při kliknutí na "rekapitulace" mi to napíše že mám "zvolit způsob doručení" že jsem ale nastavila na "zanesu ji na podací místo". Musím tedy balíček nechat vyzvednout kurýrem, což nechápu, proč jsem do tohoto nucena, když je pro obě strany výhodnější, abych balíček odnesla na podací místo sama. Děkuji za vysvětlení.
Kotačková

Nela 26.04.2025 21:51

Odpověď

Dobrý den, 

pokud se Vám na našich stránkách zobrazuje, že je potřeba zvolit typ doručení, je potřeba znovu z nabídky daných přepravců zvolit toho požadovaného. Následně můžete objednávku dokončit a my Vám po zpracování objednávky zašleme veškeré potřebné informace k vyzvednutí zásilky na e-mail, pokud jste si zvolila osobní podání zásilky na podacím místě, zašleme Vám rovnou přepravní štítek. 

S pozdravem a přáním pěkného dne, 
tým ShipEx.cz 

ShipEx.cz 29.04.2025 10:47
Zpět na výpis dotazů Odpovědět

S námi pošlete balík kamkoliv na světě

Nenechte si utéct žádnou akci

E-mailová adresaZadejte platný email
Zavolejte nám
Jsme tu pro vás ve všední dny od 8:00 - 17:00 na telefonním čísle (+420) 730 779 555
Sledujte nás fb
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro