#3991 Parametry zásilky

Ostatní

Dobrý den.
Potřebuji přepravit malý stroj, 40x50x60 cm, váha 50 kg.

Dotazy
Mohu takto těžkou věc poslat jak balík? Nebo to musí být na malé paletě? Jde mi především o manipulaci. Já takový balík uzvednu a naložím. Ale nerad bych, aby s tím dopravce kvůli váze nešetrně zacházel.

Váš vyhledávač mi našel jako nejlevnejší přepravu UPS Standard. Když kouknu na jejich stránky, standartně doručují jen balíky do 30 kg. Takže je to omyl, nebo s nimi máte nějakou smlouvu i na těžší zásilky?3

Děkuji

Konecny 10.04.2025 12:18

Odpověď

Dobrý den, 

přeprava zásilky o těchto rozměrech je z naší strany možná, doporučujeme Vám navštívit naše stránky, kde je Vám k dispozici kalkulátor přepravy. Zadáte do něj konkrétní rozměry a hmotnost, dále zadáte odkud a kam se má přepravovat a dáte spočítat cenu přepravy. Zobrazí se Vám nabídka přepravců včetně ceny, některého z nich si vyberete a v dalším kroku již vyplňujete konkrétní adresu vyzvednutí a doručení Vaší zásilky. Po uhrazení objednávku zpracujeme a zašleme Vám potřebné informace k vyzvednutí zásilky na e-mail. 
Paleta je vyžadována až od hmotnosti 70 kg a výše, tady bude tedy dostačující karton. S UPS máme smlouvu i na přepravu těžších zásilek, pro přepravu takto težké zásilky se Vám může nabídnout UPS, FedEx i DPD. 

S pozdravem a přáním pěkného dne, 
tým ShipEx.cz 

ShipEx.cz 16.04.2025 10:28
Zpět na výpis dotazů Odpovědět

S námi pošlete balík kamkoliv na světě

Nenechte si utéct žádnou akci

E-mailová adresaZadejte platný email
Zavolejte nám
Jsme tu pro vás ve všední dny od 8:00 - 17:00 na telefonním čísle (+420) 730 779 555
Sledujte nás fb
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro